''Robben lijkt intussen ook al de baas op technisch gebied''

0
''Robben lijkt intussen ook al de baas op technisch gebied''

Martijn Krabbendam ziet dat de komst van Roger Schmidt bij PSV en de rentree van Arjen Robben het Nederlandse voetbal een impuls geven. De verslaggever van Voetbal International is blij dat beide clubs begonnen zijn aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

"Schmidt en Robben zorgen voor hoop nu de bal eindelijk weer rolt, want ook ADO Den Haag, Heracles Almelo en SC Heerenveen begonnen maandag aan de voorbereiding. Maar behalve dat, staat hun komst symbool voor nog veel meer", legt hij uit in het weekblad van Voetbal International.

"Dankzij Robben verkocht FC Groningen ineens veel meer seizoenkaarten en stelt niemand vragen bij de mislukte transfer van Mark Diemers en het feit hoe het toch kan dat de club voor bijna vijftien miljoen verkocht, maar vrijwel niets van dat geld kan herinvesteren", vervolgt Krabbendam. 

"In plaats daarvan gaat het alleen maar over Robben, die intussen ook al de baas lijkt op technisch gebied door eerst Diemers en later Eljero Elia te polsen voor een overstap naar de FC", stelt hij. "In Eindhoven heeft geen mens het nog over afgelopen jaar. De sportieve crisis die clubicoon Mark van Bommel de kop kostte, is sneeuw van gisteren", constateert Krabbendam.

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!