FC Groningen baalt van programma: ''Zuur voor onze supporters''

0
FC Groningen baalt van programma: ''Zuur voor onze supporters''

FC Groningen baalt er van dat de thuiswedstrijden tegen PSV (13 september) en Ajax (4 oktober) al vroeg in het seizoen worden gespeeld. De 'Trots van het Noorden' verwacht dat de stadionbezetting namelijk slechts 20% zal bedragen, zo weet de Telegraaf te melden. 

FC Groningen loopt daardoor circa vier ton per 'topwedstrijd' mis. "Het programma is dus niet heel voordelig voor ons en ook zuur voor onze supporters, waarvan er waarschijnlijk veel minder aanwezig kunnen zijn dan wij allemaal hadden gewild bij die duels”, legt algemeen directeur Wouter Gudde uit. 

"We hebben begrip voor de situatie en beseffen dat het een bijzonder seizoen gaat worden, waarin niet iedereen tevreden kan worden gesteld. Sportief hebben we er ook geen enkel probleem mee", benadrukt de bestuurder. "Alleen had het voor ons in financieel opzicht fijn geweest wanneer de KNVB het duel tegen Ajax in bijvoorbeeld november of december had ingepland", aldus Gudde. 

"Tegen die tijd kan er misschien weer voor een vol stadion worden gespeeld", vervolgt hij hoopvol. "Het enige wat wij nu kunnen hopen, is dat er vanaf 1 september misschien meer publiek mogelijk is dan we nu denken", besluit Gudde. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!