Kraay kritisch: ''Werk je kapot en vecht het uit met Fledderus''

0
Kraay kritisch: ''Werk je kapot en vecht het uit met Fledderus''

Deyovaisio Zeefuik wil graag vertrekken bij FC Groningen. De verdediger, die in 2018 van Ajax naar Groningen kwam, lijkt ook aan te sturen op een vertrek. Analist Hans Kraay jr. ergert zich aan Zeefuik.

"Hij kon zich niet goed motiveren, dan denk ik van... Ik vind het een super leuke jongen om te zien voetballen, het zou er wel eentje zijn voor Simeone (trainer van Atlético Madrid, red.)", zegt Kraay jr. bij Voetbalpraat van FOX Sports. Zeefuik gaf aan te willen vertrekken. Kraay vindt dat niet handig. "Je kan als voetballer toch wel even teleurgesteld zijn dat je nog niet naar Hertha mag, maar dan hoef je toch niet te zeggen dat je je niet meer kan motiveren?"

Tafelgast Kees Kwakwam vervolgt: "Hij zei wel gewoon dat hij zijn best doet, kwaliteit levert op de trainingen, maar dat hij zich gewoon niet goed voelt", spreekt de analist Kraay tegen. "Maar we weten natuurlijk ook niet precies hoe dat zit natuurlijk hè, wat de afspraken zijn. Wat het bod is van Hertha en wat Groningen vraagt, dat is altijd moeilijk om daar een mening over te hebben."

Kraay jr. is het met Kwakman eens, maar vindt het nog altijd niet handig van Zeefuik. "Ik houd van spelers en coaches die uitgesproken zijn, maar waarom moet je dit zeggen? Werk je kapot en vecht het uit met Mark-Jan Fledderus."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!