TOTO: ''Met deze deal helpen we Groningen financieel een handje''

0
TOTO: ''Met deze deal helpen we Groningen financieel een handje''

TOTO is deze week in zee gegaan met negen clubs uit de Eredivisie, waaronder FC Twente. Arne de Jong, marketingbaas van de Nederlandse Loterij, is trots op alle sponsordeals en spreekt van een 'mooi palet' aan clubs. 

"De topclub Feyenoord, verschillende traditieverenigingen, maar met RKC bijvoorbeeld ook een ploeg die normaal gesproken om lijfsbehoud strijdt. Als TOTO wilden we een directe relatie met de clubs en hebben we met alle achttien clubs gesproken", legt hij uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

"We zijn er trots op dat we deze deal hebben kunnen sluiten", vervolgt De Jong enthousiast. "Ons argument is meerledig. We zitten in de situatie dat we het kúnnen doen. En we realiseren ons dat de clubs het zwaar hebben vanwege de coronacrisis. Met deze deal helpen we ze financieel een handje", stelt hij. 

"Ik denk dat ons logo in alle gevallen mooi samenvloeit met de shirts en dat de tenues dus in stand blijven", aldus De Jong. "Dat vinden we ook belangrijk. De voetbaltoto is in 1957 nota bene gestart door de KNVB. We willen die samenwerking graag nog lang in stand houden", besluit de bestuurder. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!