FC Groningen baalt van KNVB: ''Dat treft ons nu onredelijk hard''

0
FC Groningen baalt van KNVB: ''Dat treft ons nu onredelijk hard''

De KNVB heeft het competitieprogramma inmiddels definitief gemaakt. FC Groningen begint aan de Eredivisie met een thuisduel met PSV. In het noorden zijn ze niet blij met dat affiche zo vroeg in het seizoen.

In de tweede thuiswedstrijd wacht namelijk Ajax. FC Groningen heeft geen enkel bezwaar vanuit sportief oogpunt dat beide topduels direct op het programma staan in Groningen, maar is met name zwaar teleurgesteld omdat er in die fase nog geen perspectief is dat er meer supporters aanwezig kunnen zijn bij deze top-affiches.

"We hebben alle middelen aangegrepen om bij de KNVB voor elkaar te krijgen dat één van de twee topwedstrijden later in de eerste seizoenshelft op het programma zou komen te staan", vertelt algemeen directeur Wouter Gudde op de officiële website van FC Groningen. "We hebben helaas alleen begrip gevonden, maar geen succes geboekt."

"Volgens de KNVB was het niet mogelijk het programma aan te passen, omdat men perse alle topwedstrijden in de tweede seizoenshelft wilde programmeren", vervolgt Gudde. "Dat snappen we, maar het treft onze supporters nu in onze ogen onredelijk hard en dat is moeilijk verteerbaar."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!