''Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet''

0
''Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet''

Het was een behoorlijk getouwtrek rondom Mark Diemers: zijn toekomst leek bij FC Groningen te liggen, maar uiteindelijk belandde hij toch bij Feyenoord.

De Trots van het Noorden was al rond met zijn oude club Fortuna Sittard, maar Diemers wilde liever naar de Nederlandse top. Hij besloot naar Rotterdam te komen, maar Arjen Robben probeerde hem nog van gedachte te laten veranderen. ''Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet'', vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

''Het leek me geweldig om met zo’n legend op het veld te staan, maar ondanks de bewondering die ik heb voor Robben, heb ik toch gekozen voor Feyenoord. Ik vind dat je uiteindelijk moet kiezen voor wat het beste is voor je eigen carrière'', stelt de middenvelder.

In Rotterdam kan hij op het veld staan met oud-voetballer Robin van Persie, die spitsentrainer is. ''Het lijkt me geweldig om met zo’n fantastische oud-speler op het veld te kunnen staan. Misschien kunnen we af en toe werken aan bepaalde dingen. Dat zou super zijn.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!