Hardeveld tegenover Robben?: ''Ongetwijfeld word ik een keer verrast''

0
Hardeveld tegenover Robben?: ''Ongetwijfeld word ik een keer verrast''

Jeff Hardeveld speelt zaterdag met Heracles Almelo tegen FC Groningen. Zijn directe tegenstander is dan mogelijk Arjen Robben, die na een jaar gestopt te zijn geweest voor zijn rentree staat.

"Als hij speelt, dat weten we natuurlijk niet. Ik weet ook niet of ik zelf de eerste of de tweede helft speel. In de voorbereiding is alles onzeker. Maar als het zo is: ja. Het is mooi dat hij is teruggekeerd naar de eredivisie. Ik ben heel erg benieuwd", zo begint Hardeveld tegenover TC Tubantia.

Hardeveld heeft veel zin in het onderlinge duel. "Zo vaak krijg je niet de kans om tegenover zo'n grote speler te staan. Iemand die met Bayern München zo vaak kampioen werd, in de Champions League speelde en op EK's en WK's. Maar als het dit keer niet gebeurt, dan hopelijk in de competitie."

De oud-speler van de Domstedelingen heeft al een plan om Robben af te stoppen. "Ik zal hem proberen uit te schakelen en af te stoppen. Althans dat neem ik me voor, net als iedere speler die ooit tegenover hem heeft gestaan. Ongetwijfeld word ik een keer verrast. We kennen allemaal zijn bekende actie: naar binnen gaan en schieten. We weten allemaal dat hij het doet en toch lukt het hem."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!