Robben ontbreekt in oefenduel: ''Er is maar één doel: PSV-thuis''

0
Robben ontbreekt in oefenduel: ''Er is maar één doel: PSV-thuis''

FC Groningen neemt het zaterdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Heracles Almelo, maar trainer Danny Buijs zal nog geen beroep doen op Arjen Robben. Dat liet de oefenmeester vandaag weten.

"Alle spelers gaan maximaal 45 minuten spelen, op vijf spelers na: keepers Jan Hoekstra en Jan de Boer en Ko Itakura, Damil Dankerlui en Arjen Robben", valt te lezen op de website van Tubantia. Buijs laat wel weten dat het er bij Robben 'heel goed' uit ziet.

"We werken met hem, net als met alle andere spelers, naar de eerste competitiewedstrijd toe", vervolgt hij over de wedstrijd tegen PSV. "Natuurlijk doen we met hem team dingen, maar iedere speler heeft ook zijn eigen status en geschiedenis waarvoor je een maatplan moet maken. Dat doen we ook met Arjen. Met uiteindelijk als doel dat als we tegen PSV gaan voetballen dat hij erbij is."

"En hoe het programma er de komende weken uit gaat zien, dat moet je soms ook een beetje bijpassen. Uiteindelijk is er maar één doel: PSV-thuis", aldus Buijs, die nog niet weet of Zeefuik en Matusiwa er komend seizoen bij zijn. "Ik heb regelmatig contact met die jongens en het is logisch dat ze met hun gedachten soms bij een transfer zijn", benadrukt hij.

"Deyovaisio en Azor zijn nog jonge jongens die dromen van nieuwe stappen in hun carrière. Maar zoals ze zich manifesteren op de club, dat is voor ons perfect. Ze zijn op tijd op de club, doen alle programma's mee en zijn bij alle besprekingen. Dat ze dan met hun hoofd soms bij transferperikelen zijn... Iedereen heeft weleens wat.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!