Snoeks: ''Die had FC Groningen anders zelf nooit gemaakt''

Onder de noemer van de 'Eredivisie Comeback' is FOX Sports afgelopen weekend weer begonnen met het live uitzenden van oefenduels van de Eredivisieclubs. Zo werden onder meer FC Groningen - Heracles Almelo (1-0) en NAC Breda - SC Heerenveen (1-0) uitgezonden.

Tot nu toe valt echter vooral op dat de clubs nog lang niet klaar zijn voor de competitie en er vooral jeugdspelers in actie komen. "Ik keek toevallig een stukje naar NAC - SC Heerenveen. Ik kon het niet helemaal uitzitten, want daar was het niet boeiend genoeg voor", begint commentator Frank Snoeks in de NOS Voetbalpodcast. "Dan zie je dat al die teams nog niet compleet zijn."

"SC Heerenveen speelt bijvoorbeeld zonder iemand die een doelpunt kan maken", vervolgt Snoeks, die bijval krijgt van presentator Arno Vermeulen. "Die hebben inderdaad nog geen spits. Daar speelde volgens mij op een gegeven moment een vijftienjarige speler (Yoram Boerhout, red.)", aldus Vermeulen.

De Friezen waren afgelopen weekend overigens niet de enige club die nog geen spits had. "Hetzelfde speelde FC Groningen ook parten", aldus Snoeks. "Die maakten wel een doelpunt maar die kregen ze echt op een presenteerblaadje. Die hadden ze anders zelf nooit gemaakt."

Voetbalpodcast #106: 'Ze gaan Veltman heel erg missen bij Ajax' https://t.co/XKEev3qEBT

— NOS Voetbal (@NOSvoetbal) August 3, 2020

Lees meer:
0 reacties