Elia krijgt advies: ''Topclubs zullen waarschijnlijk niet komen''

0
Elia krijgt advies: ''Topclubs zullen waarschijnlijk niet komen''

Arjen Robben heeft laten weten dat Eljero Elia 'altijd welkom' is bij FC Groningen, maar de vleugelaanvaller heeft laten weten dat hij sowieso in gesprek gaat met FC Twente en ADO Den Haag. Jan Streuer hoopt dat Elia voor de club uit Enschede kiest. 

"Het ligt eraan wat die jongen zelf wil", legt hij uit voor de camera van FOX Sports. "Wil hij afsluiten in Nederland? Hij heeft een leeftijd (33, NH.) waarop je kunt zeggen: ik speel - bijvoorbeeld - nog twee jaar. Als je dat in Nederland wil doen, moet-ie kijken wat wel en niet kan", aldus Streuer. 

"De topclubs, Ajax, Feyenoord, PSV en AZ, zullen waarschijnlijk niet komen", voorspelt de technisch directeur van de Tukkers. "Dan moet-ie het toch bij een andere club zoeken. En je kunt bij een club als Twente prima je carrière afsluiten", besluit Streuer, die voorlopig nog in de wachtkamer zit. 

"Ze (Istanbul Basaksehir, NH.) spelen nu nog in de Europa League", constateert hij. "Ik denk dat ze deze ronde doorkomen en dan moeten ze in de volgende ronde volgens mij tegen Manchester United. En dan komt-ie terug naar Nederland en dan zullen we het zien", besluit Streuer realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!