Jenssen in afwachting van debuut en kind: ''Nog even volhouden tot zondag''

FC Groningen start zondag het nieuwe seizoen met een aantrekkelijk affiche in het eigen Noordlease Stadion. Feyenoord komt op bezoek en de Rotterdammers zijn in ogen van veel kenners een serieuze titelkandidaat. Nieuweling Ruben Yttergard Jenssen kijkt vanzelfsprekend uit naar zijn officiële debuut voor de Trots van het Noorden 

“Een debuut is speciaal, maar over het algemeen geldt dat altijd voor een eerste wedstrijd van het seizoen. We hebben er veel zin in en moeten de emoties onder controle houden. Ik heb Feyenoord vorige week op televisie gezien en ze speelden vooral de tweede helft heel goed. Het wordt een pittige wedstrijd, maar we hebben een fit team en zijn er helemaal klaar voor” zegt de Noor op de clubwebsite van FC Groningen.

Naast de spanning van zijn debuut wacht de middenvelder ook gespannen de komst van zijn tweede kindje af: “Mijn vrouw Maria is in verwachting van ons tweede zoontje en is 10 augustus uitgerekend. Ik heb gezegd dat ze het nog even vol moet houden tot na zondag,” zegt Jenssen gekscherend.

Lees meer:
0 reacties