KPN mag FC Groningen - Feyenoord niet uitzenden: ''Dramatische maatregel''

De wedstrijd FC Groningen - Feyenoord is zondagmiddag niet op FOX Sports te zien voor abonnees van KPN. Beide partijen liggen met elkaar in de clinch, waardoor de zender morgen waarschijnlijk op zwart gaat. 

"Dat is inderdaad een dramatische maatregel, maar we zijn al vanaf december vorig jaar in onderhandeling en het is nog niet gelukt om tot overeenstemming te komen", laat directeur Frank Rutten weten voor de camera's van FOX Sports. "Het is puur een commerciele kwestie, het gaat - ordinair gezegd - alleen maar over geld", vertelt hij. 

FOX Sports geeft ook tekst en uitleg op haar eigen website. "Wij adviseren u derhalve om contact op te nemen met de klantenservice van KPN om de beschikbaarheid van FOX Sports rechtstreeks met hen te bespreken", valt te lezen in een verklaring. "Hoewel FOX Sports er alles aan heeft gedaan om tot een overeenkomst te komen betreuren we de ontstane situatie en bieden wij onze verontschuldigingen aan voor de hinder die u hier van ondervindt. U kunt er verzekerd van zijn dat wij er uiterst hard aan blijven werken om zo snel mogelijk tot overeenstemming te komen."

Informatie over de doorgifte van FOX Sports bij KPN https://t.co/rUUyxfSZtk

— FOX Sports (@FOXSportsnl) August 5, 2016
Lees meer:
0 reacties