Dumfries: ''Of ik er ineens niet meer bij ben in Groningen?''

0
Dumfries: ''Of ik er ineens niet meer bij ben in Groningen?''

Denzel Dumfries zou deze zomer zomaar eens kunnen vertrekken bij PSV. Door zijn goede prestaties bij Oranje en PSV vorig seizoen zijn er verschillende Europese topclubs geïnteresseerd.

"Ik sta open voor een transfer, wanneer ik het gevoel heb dat het de juiste club op het juiste moment betreft", vertelt hij in gesprek met de Telegraaf. "Dat hoeft dus niet deze zomer, het gaat mij om het totaalplaatje. Dat heb ik voortdurend mijn keuzes laten bepalen." 

Dumfries heeft niets te klagen in Eindhoven. "Bovendien heb ik een goede, open verstandhouding met John de Jong. Dat koester ik ook echt, die eerlijkheid naar elkaar toe. We hebben vanaf dag één afgesproken dat ik ga kijken wat mijn gevoel zegt. Er is eerder gesproken en een vervolg gaat er zeker komen." 

"Ik moet goed kijken hoe alles zich ontwikkelt", gaat de rechtsachter verder. "Een constructie als Memphis of Wijnaldum? Als ik besluit te blijven, zou dat een logisch gevolg kunnen zijn. Dan zou ik PSV ook meer kunnen opleveren in de toekomst. Of ik er ineens niet meer bij ben in Groningen? Dat zal zeker niet het geval zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!