''Hoop dat Robben dit weekend nog een beetje moet wennen''

0
''Hoop dat Robben dit weekend nog een beetje moet wennen''

FC Groningen krijgt komend weekend PSV op bezoek. Voor de Eindhovenaren wordt het een weerzien met Arjen Robben, die terugkeerde in de Eredivisie. Specialistentrainer Boudewijn Zenden is benieuwd naar de oud-speler van PSV.

"Ik hoop natuurlijk dat hij dit weekend nog een beetje moet wennen", lacht Zenden voor de camera van Voetbalzone. "Maar zijn kwaliteiten hoef je niemand uit te leggen. Je merkt overal dat iedereen hoopt dat hij fit kan blijven en dat hij kan brengen wat iedereen hoopt. Hij koos voor het 'romantische pad', dus dan hoop je dat dat wordt wat iedereen ervan verwacht."

Zenden wil met PSV om de titel strijden. "Ik heb er altijd wel vertrouwen in dat je kampioen kunt worden, dat moet je ook uitstralen", geeft hij aan. "Je moet niet teveel naar anderen kijken. Ajax had vorig jaar ook de duurdere spelers tot z'n beschikking. Als je dat niet hebt, dan is het zaak dat je creatiever wordt om te zorgen dat je het op een andere manier ook kunt waarmaken. Dat is natuurlijk aan ons."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!