Buijs wacht af: ''Kijken hoe het er met hem voor staat''

0
Buijs wacht af: ''Kijken hoe het er met hem voor staat''

Arjen Robben lijkt zondagmiddag zijn officiële rentree te maken voor FC Groningen als de noordelingen PSV op bezoek krijgen. Trainer Danny Buijs heeft een fitte selectie.

"We hadden nagenoeg iedereen op de groepstraining", zegt de oefenmeester tegenover FC Groningen TV. "Alleen Gabriel (Gudmundsson, red.) is een uitzondering. Na zaterdag is het even afwachten hoe iedereen daarop reageert."

Ook nieuweling Jørgen Strand Larsen kan zijn debuut maken voor FC Groningen. "We gaan even kijken richting zondag hoe het er met hem voor staat", aldus Buijs, die PSV als favoriet bestempelt voor het treffen in Groningen.

"PSV is PSV en een ploeg met enorm veel individuele kwaliteiten", geeft hij aan. "Ze hebben Malen terug van een blessure, dat is een fantastische aanvaller. Een aantal sterkhouders is bovendien gebleven en daaromheen hebben ze nog een aantal jonge spelers met behoorlijk talent."

"Het is ook een ploeg die mee gaat doen om het kampioenschap", vervolgt Buijs. "Als je ook ziet wat ze even investeren om een linksback te halen, dat zijn bedragen waar wij totaal niet in mee kunnen. Dat neemt niet weg dat als wij een goede dag hebben, goed georganiseerd verdedigen en durven te voetballen; dan kunnen we het PSV heel lastig maken en een goed resultaat halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!