Padt blikt terug: ''Ik zag hem heel boos van het veld lopen''

0
Padt blikt terug: ''Ik zag hem heel boos van het veld lopen''

FC Groningen verloor zondagmiddag in eigen huis met 1-3 van PSV en Sergio Padt baalde na afloop vooral van het teleurstellende resultaat. De doelman vindt het tevens doodzonde dat Arjen Robben met een blessure van het veld moest. 

"Ik zag hem heel boos van het veld lopen. In de rust vroeg ik hoe het met hem was, hij reageerde wel oké", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Het is even afwachten wat zo'n blessure doet, wat het precies is, hoelang ervoor staat", beseft Padt.

"Maar gezien zijn reactie dacht ik meteen dat het niet goed was", vervolgt hij. "Normaal gesproken laat je de fysio's of een dokter er nog naar kijken, maar hij wist het al meteen. Arjen is met heel veel bombarie gehaald, en terecht. Hij wil de mensen dan ook wat teruggeven", aldus Padt.

"Dat heeft hij vorige week fantastisch gedaan (met zijn goal tegen Arminia Bielefeld, red.), dan wil je dat een vervolg geven in de competitie. Zo'n klap is nooit leuk, maar ik heb zeker goede hoop dat hij terugkomt", vervolgt Padt, die hoopvol blijft. "Ik ben er niet bang voor dat Arjen nu de handdoek gooit. Ik ken hem inmiddels wel en ik denk niet dat hij na één blessure meteen zal stoppen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!