''Verdenk Van Dijk ervan dat hij Van Gaal heeft afgeserveerd''

0
''Verdenk Van Dijk ervan dat hij Van Gaal heeft afgeserveerd''

Louis van Gaal wordt niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Dat laat Hugo Borst weten aan Veronica Inside.

"Ik kreeg net te horen dat Louis van Gaal het niet wordt", zegt Borst, die aangeeft een betrouwbare bron te hebben. "Ik begrijp alleen nog niet helemaal of hij dat zelf heeft besloten of niet. Ik kreeg een appje van iemand. Dat vind ik heel erg jammer."

"Het zou kunnen dat dat de KNVB nee heeft gezegd, maar ook dat Van Gaal geen zin heeft om derde keuze te zijn", vervolgt Borst. "Ik vind het heel erg jammer. De voetballers van het Nederlands elftal overschatten zich een beetje. Er is gevraagd naar een mening over de nieuwe bondscoach, dat kan ik me in deze tijd wel voorstellen."

Virgil van Dijk liet onlangs op een persconferentie al weten dat hij de naam van Van Gaal niet heeft genoemd. "Ik verdenk Virgil van Dijk er toch wel van dat hij Van Gaal heeft afgeserveerd", aldus Borst. "Hij heeft nog nooit met hem gewerkt. Ik vind dat nogal wat. Zou Van Dijk niet een beetje bang zijn geweest omdat Van Gaal lekker met De Vrij heeft gewerkt op het WK in 2014? Hij heeft geen zin het gezeik. Er zijn wat spelers die hem niet pruimen en daarom wordt hij het niet, zonde."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!