''Heb het gevoel dat er iets tussen Jans en mij in staat''

0
''Heb het gevoel dat er iets tussen Jans en mij in staat''

FC Groningen gaat komende vrijdag op bezoek bij FC Twente. Voor Ron Jans is het een speciaal duel. De trainer van FC Twente werkte lang bij FC Groningen. FC Groningen-watcher William Pomp van het Dagblad van het Noorden is benieuwd hoe het weerzien is.

"Ik vind het moeilijk te peilen", zegt de journalist bij Radio Milko. "Ik had altijd een prima verstandhouding met Ron Jans, maar toen hij in Assen nog amateurtrainer was is hij een keer heel kwaad op me geweest. Ron is wel opvliegend van aard, maar volgens mij hadden we altijd een prima verstandhouding. Maar op de een of andere manier is dat minder geworden toen hij technisch manager werd bij FC Groningen."

"Toen heeft hij meer een haat- dan liefdeverhouding gecreëerd met de regionale pers, ook met RTV Noord", vervolgt Pomp. "Ik kan me niet herinneren dat ik iets lelijks heb geschreven toen, behalve dat niet alles lukte. Maar dat gebeurt iedere technisch manager of directeur. Toen is hij naar Amerika gegaan en hebben we contact onderhouden via Whatsapp, maar het is toch niet helemaal goedgekomen. Ik heb gevoel dat er iets tussen ons in staat."

Pomp wil deze week een verhaal met Jans maken. "Ik ga hem wel bellen. Maar hij heeft toch een geweldige carrière? Nu kwam FC Twente op zijn pad en dat is toch een geweldig mooie club? Volgens mij heeft hij het reuze naar zijn zin daar. Ik vind het ook wel een club die echt bij hem past. Het is ook een teambuilder en hij kan wel een sfeertje maken. Hij lijkt de zaken goed voor elkaar te hebben en hartstikke leuk dat we met FC Groningen bij 'ome Ron' op bezoek gaan", besluit Pomp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!