FC Groningen zonder Robben tegen FC Twente: ''Volg mijn eigen weg''

0
FC Groningen zonder Robben tegen FC Twente: ''Volg mijn eigen weg''

Arjen Robben is vrijdagavond niet in De Grolsch Veste te bewonderen. De sterspeler van FC Groningen ontbreekt vanwege een blessure in de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Robben keerde deze zomer terug bij FC Groningen en maakte tegen PSV zijn rentree in de Eredivisie. In dat duel viel de routinier echter geblesseerd uit. De 36-jarige aanvaller werkt nu hard aan zijn herstel en hoopt dit seizoen weer van waarde te zijn.

"We hoeven er niet omheen te draaien, ik wil gewoon voetballen, wedstrijden spelen. Alleen heb je niet altijd alles in de hand", begint Robben in gesprek met FC Groningen TV. "Het enige dat je kan doen, is alles eruit halen wat erin zit. Jezelf zo optimaal mogelijk voorbereiden om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Dat is wat we doen, dan kan je jezelf ook niets verwijten."

Robben verwacht binnenkort weer op het trainingsveld te staan. "Als je alles geeft, dan word je beloond", geeft hij aan. "Ik ben er ook nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken en dat ik wedstrijden ga spelen. Daar geloof ik nog steeds in, ik heb alleen geen garantie. Het is belangrijk dat je heel dicht bij jezelf blijft en je eigen weg volgt. Dan kan je het volgens mij nooit fout doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!