Volle ziekenboeg bij FC Groningen: vier spelers ontbreken

0
Volle ziekenboeg bij FC Groningen: vier spelers ontbreken

FC Groningen kent een aantal personele problemen in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Twente. Trainer Danny Buijs kan waarschijnlijk geen beroep doen op een viertal spelers.

Ajdin Hrustic stond donderdag niet op het trainingsveld bij FC Groningen. De Australische middenvelder is hard op weg naar de uitgang en maakt waarschijnlijk op korte termijn de overstap naar Eintracht Frankfurt, dat meldt RTV Noord. Hrustic ontbreekt daardoor tegen FC Twente.

Ook Gabriel Gudmundsson, Sam Schreck en Arjen Robben zitten vrijdagavond niet bij de wedstrijdselectie van FC Groningen. Het drietal is nog op de weg terug van een blessure en het duel met FC Twente komt te vroeg, laat de Groningse journalist Wim Masker weten.

Vanwege een aantal afwezigen trainden vandaag talenten Kian Slor, Remco Balk, Tomas Suslov, Thomas Poll en Leonel Miguel mee met het eerste elftal. Bij FC Twente is daarentegen iedereen fit, meldt TC Tubantia. Wout Brama keert terug van een blessure.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, Van Kaam, Suslov; Lundqvist, Strand Larsen en El Hankouri.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!