Jans blikt vooruit op duel met FC Groningen: ''Ontzettend jammer''

0
Jans blikt vooruit op duel met FC Groningen: ''Ontzettend jammer''

FC Twente kent een prima start in de Eredivisie met vier punten uit twee wedstrijden. Trainer Ron Jans kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Hij is tevreden over de seizoensstart, maar plaatst ook een kanttekening.

"Qua resultaten zeker, maar ook wel wat we als team uitstralen. Maar het zijn er maar twee van de 34", tempert Jans de verwachtingen in gesprek met RTV Oost. "Er moet nog heel veel beter, maar het lijkt inderdaad dat sommige ploegen meer zoekende zijn dan wij en het halen van punten geeft ook vertrouwen. Dat helpt natuurlijk ook."

FC Twente kwam zowel tegen Fortuna Sittard (2-0) als Feyenoord (1-1) vroeg op voorsprong, maar dat biedt volgens Jans geen garanties. "FC Groningen is echt een heel goede, gestructureerde ploeg, die weinig goals tegen krijgt", waarschuwt de oud-trainer van FC Groningen. "Dat maakt het lastig. We moeten laten zien dat we aan de bal beter zijn dan dat we tot nu toe hebben gedaan."

Bij FC Groningen ontbreekt echter wel sterspeler Arjen Robben. "Ontzettend jammer", vindt Jans. "Hij is misschien wel het grootste icoon van FC Groningen. Ondanks dat hij het elftal natuurlijk sterker maakt, is het wel leuk om tegen hem te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!