Padt baalt van nederlaag: ''Hebben een wanprestatie geleverd''

0
Padt baalt van nederlaag: ''Hebben een wanprestatie geleverd''

Sergio Padt was niet blij met het spel dat zijn team liet zien tegen FC Twente. De doelman had geen moment het gevoel dat er een resultaat haalbaar was in de Grolsch Veste.

''Het was aan drama'', doelt de keeper in gesprek met RTV Noord op de eerste helft. ''Alles wat we deden, ging niet goed. We hadden de intentie om te voetballen, maar als je drie aannames nodig hebt voor je de bal vooruit kan spelen... De eerste helft waren we allemaal ondermaats en dan sta je terecht met 2-0 achter. Na de 1-0 hebben we nog wel wat kansjes gecreëerd, maar er heerste in de rust echt een dramatisch gevoel in de kleedkamer.''

Padt baalt enorm van het spel en zag het in de tweede helft niet veel overtuigender worden. ''We hebben met z'n allen een wanprestatie geleverd in de eerste helft. Dan kan je het nog goedmaken en praat niemand meer over die eerste helft. Dan maken we de 2-1, maar daarna heb ik eerlijk gezegd niet het gevoel gehad dat ergens de 2-2 zou vallen. We speelden die ballen maar rond en kwamen er niet doorheen'', besluit de doelman na de 3-1 nederlaag.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!