Dammers teleurgesteld: ''Die hele goal is mij wel te verwijten''

0
Dammers teleurgesteld: ''Die hele goal is mij wel te verwijten''

Een persoonlijke fout van Wessel Dammers leidde het eerste doelpunt van FC Twente gisteravond tegen FC Groningen in, iets wat je van de ervaren verdediger niet zo snel zou verwachten.

"Ik denk dat zeker het eerste half uur er heel veel dingen mis gaan. Dan geef je zomaar twee goals weg en speel je hen in de kaart", begint Dammers bij FOX Sports. "Vandaag zitten er een aantal momenten tussen dat het niet lukt zoals ik wil. Zeker bij de eerste goal maak ik een slipper waar de goal uit komt en daarna schiet hij hem nog door mijn benen. Eigenlijk is die hele goal mij wel te verwijten."

Ook wilde de ploeg blijven opbouwen, wat ook niet goed verliep. "Op een aantal momentjes willen we opbouwen maar komen we er niet uit. Dan zie je dat we, misschien wel te geforceerd, nog wel willen blijven opbouwen", blikt de verdediger terug. "Af en toe moet je dan kiezen om de lange bal te kiezen en daarna weer op te bouwen. Die afwisseling moest wel beter."

"In de tweede helft zie je dat we er voetballend op sommige momenten wel goed doorheen komen en komen we ook tot een aantal kansen, maar moet de finetuning in de laatste pass beter. Uiteindelijk geef je het in de eerste helft ook weg, dat is zeker wel zonde", besluit hij. "Ik denk dat we het zelf, zeker in de eerste helft, uit handen hebben gegeven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!