VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Hake op zijn hoede: ''Groningen zal ons vanaf het begin flink willen aanpakken"

( 0 reacties)
Hake op zijn hoede: ''Groningen zal ons vanaf het begin flink willen aanpakken"

FC Groningen speelt zondag zijn tweede thuiswedstrijd van de competitie. Tegenstander in het Noordlease Stadion is FC Twente dat ook zijn beide eredivisiewedstrijden tot nu toe verloor. FC Twente-trainer René Hake verwacht daardoor dat er op beide ploegen veel druk zal staan.

"Zeker bij hen, omdat ze thuis spelen", zegt Hake tegenover RTV Oost die echter vindt dat de Tukkers vooral naar zichzelf moeten kijken. "Het zal voor ons zeker niet makkelijk worden om in Groningen aan het langste eind te trekken."

"We moeten bedacht zijn op het feit dat Groningen ons direct vanaf het begin flink wil aanpakken en op die manier de toon wil zetten", vervolgt Hake. Daar moeten we tegen gewapend zijn en er zelf vol op kletsen. We moeten nog meer dan vorige week onze body in de strijd gooien", aldus de trainer die nog dubt over de opstelling en vooral wie hij in de spits posteert.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›