VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Padt wil voor winst gaan: "Daarbij verwacht ik ook de steun van het publiek''

( 0 reacties)
Padt wil voor winst gaan: "Daarbij verwacht ik ook de steun van het publiek''

Sergio Padt is dit seizoen de aanvoerder van FC Groningen. De captain weet dat het na de dramatische start aan de competitie een stuk beter zal moeten.

"Het is nu niet echt een heel best moment om aanvoerder te zijn, omdat je twee keer verliest. Maar het is een nieuwe rol en een nieuwe ontwikkeling en ik het proberen zo goed mogelijk in te vullen", vertelt hij.

"Ik had het na de wedstrijd tegen Excelsior ook wel even moeilijk. Ik ging even tot tien tellen voor ik naar de camera moest, want anders kom je wel heel emotioneel over", vervolgt de doelman.

"Thuis moeten we sowieso elke week voor de winst gaan. Maar er komt nu natuurlijk wel wat extra druk bij kijken. Dus het moet zondag maar gebeuren. Ik verwacht dat wij scherper starten dan de laatste wedstrijd. Dat wordt intern zeker over gesproken", aldus Padt.

"Daarbij verwacht ik ook de steun van het publiek, hoe moeilijk het ook is. De steun die ze ons al geven doet je als speler goed. Ik hoop en verwadcht dat ze er zondag weer volle bak staan en ons er weer negentig minuten doorheen zullen halen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›