VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

FC Groningen is blij met versterking: ''Hij heeft absoluut het niveau''

( 0 reacties)
FC Groningen is blij met versterking: ''Hij heeft absoluut het niveau''

FC Groningen wist zich te versterken met Jason Davidson. Beide partijen zijn tevreden met deze deal en dus kan techinsch manager Peter Jellema zijn geluk niet op.

Op het moment dat je een linkverdediger haalt, begint het met verdediger. Maar de back van tegenwoordig moet veel meer kunnen en is er bijna vleugelspeler bij", vertelt Jellema.

"Deze jongen heeft een enorme drang naar voren. Hij heeft ook een geweldige wedstrijdmentaliteit. Dat bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat wij hebben besloten om door te pakken", vervolgt hij in gesprek met FC Groningen TV.

"Hij was geen basisspeler meer in de huidige situatie bij Huddersfield. Maar hij heeft wel weer gespeeld bij die club. Daarbij komt hij ook nog eens uit voor het nationale elftal van Australië dus hij heeft absoluut het niveau wel. Het ging ons meer om van: wat zit er achter de speler", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›