VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Davidson blij met transfer: ''Het is een grote club in Nederland''

( 0 reacties)
Davidson blij met transfer: ''Het is een grote club in Nederland''

Jason Davidson is de nieuwste aankoop van FC Groningen. Zelf is de speler in kwestie erg blij met de transfer naar het hoge noorden van Nederland.

"Ik herinner me van mijn tijd bij Heracles dat FC Groningen een grote club is in Nederland. Een club die altijd moet strijden voor de play-offs. Dus ik verwacht dat ik hier keihard ga werken om dat doel te bereiken", vertelt de verdediger.  

"Ik heb denk ik 30 wedstrijd voor Huddersfield gespeeld, maar er zijn ook veel wedstrijden in de Championship. Er zijn ook wel zo'n 45 wedstrijden. Het roulatie-systeem wat de nieuwe trainer hanteert was voor mij één van de redenen om wellicht naar een andere mogelijkheid te zoeken", blikt Davidson terug.

"FC Groningen kwam met een voorstel wat goed uitpakte want beide clubs kwamen snel tot overeenstemming. Iedereen ging akkoord en ik denk ook dat het een win-win situatie was voor alle partijen", besluit hij

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›