VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Tibbling: ''Het belangrijkste is nu om Groningen zo goed als mogelijk te helpen''

( 0 reacties)
Tibbling: ''Het belangrijkste is nu om Groningen zo goed als mogelijk te helpen''

Simon Tibbling is terug bij FC Groningen. De kleine middenvelder hoorde bij terugkomst meteen dat hij bij de voorselectie zit van het Zweedse nationale elftal.

"Het is natuurlijk fantastisch. Ik ben er trots op dat ik in de voorselectie van Zweden zit. Het is een eer, iets waar ik altijd van gedroomd heb. Dus dat is echt fantastisch", vertelt hij.

"Als je voor Zweden wilt spelen, dan zul je moeten presteren bij je club. Het belangrijkste is nu om FC Groningen weer zo goed als mogelijk te helpen. De rest is bonus", vervolgt Tibbling.

"Mooi om weer terug te zijn. wel jammer dat de club twee keer verloor toen ik weg was. Dat is vervelend, maar ik hoop dat we dat kunnen veranderen. De focus ligt nu bij FC Groningen. Zo goed mogelijk mijn best doen en het team helpen. Hopelijk kunnen we dan weer de drie punten behalen", besluit de Zweed.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›