VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Middenvelder blikt terug: ''Voor iedereen een geweldige ervaring''

( 0 reacties)
Middenvelder blikt terug: ''Voor iedereen een geweldige ervaring''

Simon Tibbling is terug bij FC Groningen. De Zweed was met het nationale elftal van zijn land actief op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

"De Olympische Spelen was een geweldige ervaring. Een fantastisch ietsom mee te mogen maken. Het was heel mooi om in het Olympisch dorp te zijn en door Brazilië te reizen voor geweldige wedstrijden. Mooi. Mooie ervaring", blikt de middenvelder terug in gesprek met FC Groningen TV.

Vervelend dat we er in de groep uitvlogen, maar het waren drie mooie wedstrijden. Ik heb alle minuten gespeeld. Het was mooi om op dat niveau te mogen spelen en mijn land te mogen vertegenwoordigen tijdens de spelen. Het was voor iedereen een geweldige ervaring", besluit Tibbling tevreden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›