VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

MATCHDAY: FC Groningen verliest met 3-4 van FC Twente

( 3 reacties)
MATCHDAY: FC Groningen verliest met 3-4 van FC Twente

FC Groningen speelt zondagmiddag om 12.30 uur in de Euroborg een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Beide ploegen wachten nog op de eerste punten van het seizoen.

Bij FC Groningen keert Simon Tibbling terug in de basisformatie. De middenvelder was de afgelopen weken actief op de Olympische Spelen met zijn land Zweden.

Opstelling FC Groningen: Padt, Antonia, Hateboer, Memisevic, Davidson; Bacuna, Drost, Tibbling; Idrissi, Van Weert, Mahi.

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Andersen, Thesker, Trajkovski, Ede, Ziyech, Yeboah, Ünal, Mokotjo en Bijen.

Scoreverloop:

'23 0-1 Enes Ünal

'36 0-2 Enes Ünal

'39 0-3 Enes Ünal

'52 1-3 Mimoun Mahi

'69 Oussama Idrissi

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Aug 2016 om 21:03
    Holla dan maar weer terug halen?
  • 21 Aug 2016 om 15:00
    Ook hopend, dat die pozzabon eindelijk wat minuten gaat maken bij jong fc, want die wil ik graag eens zien op de plek van Drost! Dan krijgt die Van der Weerdt ook wat ballen. Die stond echt op een eiland.
  • 21 Aug 2016 om 14:57
    Ok, de keus was niet heel groot. Maar waarom zet Faber Hateboer en Antonia in de verdediging? Daarmee geef je gewoon de wedstrijd weg! Die 2 hebben ook zulke verdedigende kwaliteiten! Experimenten doe je maar in oefen wedstrijd! Ze hebben het wel geprobeerd in de 2e helft, maar goed! Dat hadden ze van minuut 1 moeten doen. Je heb nog mazzel ook. Je had in de eerste paar minuten al met 2-0 achter kunnen staan. Niet geconcentreerd en geef je zoveel ruimte, ongelooflijk! Direct erop man! Davidson viel me 100% mee. Daarnaast zal ik nog maar snel een leider zoeken op de positie van vcm, Een aanjager
vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›