FC Groningen geeft comeback tegen FC Twente in blessuretijd alsnog uit handen

FC Groningen heeft zondagmiddag met 3-4 van FC Twente verloren. De Groningers kwamen terug van een 0-3 achterstand, maar gaven de wedstrijd alsnog uit handen in de laatste seconden van de wedstrijd.

FC Groningen speelde in de eerste helft ondermaats en moest dat bekopen met een 3-0 achterstand. Enes Ünal maakte een loepzuivere hattrick. Het talent van FC Twente scoorde in de 23e, 36e en 39e minuut.

Na rust werd FC Groningen echter steeds sterker en kon er weer in de volle buit geloofd worden. Mimoun Mahi scoorde in de 52e minuut, terwijl Oussama Idrissi in de 69e minuut het net vond. Danny Hoesen, die was ingevallen in de tweede helft, maakte zes minuten voor tijd zelfs de gelijkmaker.

Jari Oosterwijk deed al dat werk van FC Groningen echter weer teniet, toen hij in de tweede minuut van de blesurretijd scoorde. FC Twente nam zo alsnog de drie punten mee naar huis.