VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Faber baalt van nederlaag: "Die late goal is wel heel zuur"

( 1 reacties)
Faber baalt van nederlaag: "Die late goal is wel heel zuur"

FC Groningen kwam zondag terug van een 3-0 achterstand tegen FC Twente, maar gaf in de slotseconden alsnog één punt uit handen. Trainer Ernest Faber stond naderhand met een zuur gevoel voor de camera.

"Dit resultaat is zeer teleurstellend voor ons", laat Faber weten tegenover FOX Sports. "We wilden heel graag een keer goed aan de wedstrijd beginnen en dat is helaas niet gelukt. We speelden zonder lef en overtuiging."

"We moesten heel veel energie steken in het wegwerken van de achterstand. Na rust lukte het om heel anders te spelen en kwamen we terug tot 3-3. Misschien moet je dan tevreden zijn met een punt, maar als je eenmaal op gelijke hoogte komt, wil je doorgaan. Dat het dan alsnog 3-4 wordt, is heel zuur", besluit de teleurgestelde coach van FC Groningen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Aug 2016 om 21:10
    Had je direct maar V/d Laan maar moeten opstellen. Mooi tactisch inzicht om Hateboer en Antonia in de verdediging te zetten. Man o man Faber wordt eens wakker!
vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›