VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Hoesen wil vertrekken: ''Twee jaar kansen gehad, dan door naar volgende''

( 0 reacties)
Hoesen wil vertrekken: ''Twee jaar kansen gehad, dan door naar volgende''

Danny Hoesen staat op de nominatie om te vertrekken bij FC Groningen. De aanvaller scoorde zondag nog wel in het spektakelstuk tegen FC Twente (3-4 red.), maar heeft geen toekomst in de Euroborg.

"Het is lastig", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik verdien te spelen, heb een goede voorbereiding gedraaid en ben een paar keer goed ingevallen. Maar het is de keus van de trainer (Ernest Faber, red.). Ik probeer goed mijn best te doen, maar het is niet makkelijk."

"Dit is al het tweede jaar dat het niet lekker loopt. Dat is wel balen. Ik moet nu goed nadenken. Wat ik wil? Ik wil spelen. Het liefst hier, want ik heb hier nog wel wat te bewijzen. Ik heb het gevoel dat ik weinig tot niks heb laten zien bij Groningen. Er zit veel meer in me. Maar goed, je weet hoe het in het voetbal gaat. Twee jaar kansen gehad, dan door naar de volgende", aldus Hoesen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›