VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Faber: ''Helaas gaat bijna elke bal bij ons achterin erin''

( 0 reacties)
Faber: ''Helaas gaat bijna elke bal bij ons achterin erin''

FC Groningen staat na drie speelronden nog met lege handen. Achtereenvolgend werd er van Feyenoord, Excelsior en FC Twente verloren. De Noorderlingen staan stijf onderaan in de Eredivisie zonder punten en met maarliefst 11 tegentreffers. Trainer Ernest Faber baalt van zijn ploeg.

"We speelden in de eerste helft zonder lef en overtuiging", foetert Faber op de clubsite van FC Groningen. Bijna elke bal bij ons achterin gaat erin en we komen nog steeds moeilijk tot scoren. Het is heel zuur dat we op deze manier verliezen. Het is oncomfortabel om onderaan te staan en dat zal voor veel jongens nieuw zijn."

Toch zit Faber niet bij de pakken neer. "We gaan hier weer uitkomen en zullen daarna ook snel beter worden", aldus de trainer van FC Groningen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›