FC Utrecht-spelers onder de indruk van Robben: ''Echt een legend''

0
FC Utrecht-spelers onder de indruk van Robben: ''Echt een legend''

Ondanks dat het teleurstellende gelijkspel tijdens de uitwedstrijd bij FC Groningen er voor veel FC Utrecht-spelers eentje is om snel te vergeten, zal er toch iets blijven hangen. Een kwartier voor tijd kwam Arjen Robben binnen de lijnen en voor aantal bleek dat toch een grote eer, valt te lezen in het Algemeen Dagblad.

De wedstrijd van zondag zal door Thijmen Nijhuis niet snel vergeten worden, en niet alleen omdat het zijn debuut in het eerste elftal van FC Utrecht was. De 22-jarige doelman vond het bijzonder om tegenover de 96-voudig international te staan. "Iedereen weet dat hij naar binnen komt en hoe hij schiet, maar ik kan niet al in die hoek gaan staan waar ik de bal verwacht", zegt Nijhuis.

"Je moet altijd aan staan, wie er ook achter de bal staat", gaat hij verder. De doelman hoopte stiekem toch een keer getest te worden door Arjen Robben. Ook Sander van de Streek vond het een bijzonder moment. "Ik zei dat ik wist wat hij ging doen, maar ik kon hem toch niet pakken. Het is fantastisch om met hem in het veld te staan. Echt een legend", aldus de middenvelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!