VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Davidson: ''We hebben na rust karakter getoond en gevochten''

( 0 reacties)
Davidson: ''We hebben na rust karakter getoond en gevochten''

FC Groningen leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag tegen FC Twente. De ploeg van trainer Ernest Faber keek bij rust tegen een 0-3 achterstand aan, vocht zich terug tot 3-3, maar ging toch met 3-4 ten onder. Jason Davidson maakte zijn debuut voor FC Groningen.

"Ik ben heel teleurgesteld, maar we moeten proberen het positieve van de comeback in de tweede helft mee te nemen", zegt de Australische verdediger op de officiële website van FC Groningen. "Iedereen besefte dat we in eigen huis bij rust niet met 3-0 achter mogen staan. We moesten iets teruggeven aan de supporters en hebben na rust karakter getoond en gevochten."

"We hebben keihard gewerkt en van 3-0 achter terugkomen tot 3-3 is zeker niet gemakkelijk", vervolgt Davidson. "Daarom is het zeer teleurstellend dat we het in de laatste minuten toch nog weggeven."

De Australiër gaf zelf de assist bij de 2-3 van Oussama Idrissi, maar kon daar na afloop ook niet meer van genieten. "Ik ben een back die mijn steentje bijdraagt aan de aanval, maar ik had de assist graag ingeruild voor drie punten", aldus Davidson.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›