Op rapport | Vijf zware onvoldoendes bij FC Groningen in knotsgek duel

FC Groningen heeft gisteren ook zijn derde competitiewedstrijd verloren. Tegen FC Twente stond er aan het einde van een knotsgekke wedstrijd 3-4 op het scorebord van het Noordlease Stadion. Even daarvoor was de ploeg van trainer Ernest Faber nog knap teruggekomen van een 0-3 achterstand. De Groningers waren echter niet tevreden met een punt en gingen in de slotfase voor de volle winst, maar kregen echter het deksel hard van de Tukkers op de neus in de blessuretijd.

Volgens het Dagblad van het Noorden was het begrijpelijk dat FC Groningen nog voor de volle winst ging. “De 4-3 hing ook in de lucht. Maar uiteindelijk werd het dus niks en natuurlijk was dat zuur voor de ploeg, maar als je zó beroerd speelt als in de eerste helft en zó dramatisch verdedigt kun je nergens recht op doen laten gelden. Halverwege had er ook een 0-5 tussenstand op het scorebord kunnen staan”, aldus Jan Mennega in het Dagblad.

“Als je zó knap terugkomt en je verliest alsnog, maakt dat de nederlaag alleen nog maar pijnlijker'', vond aanvoerder Sergio Padt. “Misschien hadden we genoegen moeten nemen met de 3-3'', oordeelde Hoesen, “maar wij hadden het gevoel dat we de wedstrijd nog konden winnen en gingen alles of niks spelen.''

Het werd dus helaas weer helemaal niks. Al het enthousiasme van de spelers in de tweede helft ten spijt. Volgens het Dagblad van het Noorden zakten vijf spelers gisteren compleet door het ijs en was ook de teamprestatie en de opstelling van Faber ondermaats.

Padt 7 Antonia 4 Hateboer 4 Memisevic 6 Davidson 6 Bacuna 4 Drost 4 Tibbling 6 Idrissi 7 Van Weert 4 Mahi 6 Van der Laan 7 Linssen 6 Hoesen 7 Trainer Faber 5 Teamprestatie 5 Scheidsrechter Blom 6

 

 

 

Lees meer:
0 reacties