VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

VIDEO | FC Groningen trekt weer in slotfase aan kortste eind in spektakelstuk

( 0 reacties)
VIDEO | FC Groningen trekt weer in slotfase aan kortste eind in spektakelstuk

FC Groningen heeft zondagmiddag FC Twente laten ontsnappen door in de slotfase met 3-4 te verliezen. Bij rust stonden de Groningers al met maar liefst 0-3 achter. In de tweede helft keerde de ploeg van Ernest Faber het tij, maar toen ze in de slotfase voor de volle winst gingen viel de treffer aan de andere kant.

Enes Ünal was de grote man bij de Tukkers in de eerste helft. Het talent scoorde drie maal: een loepzuivere hattrick. Ünal scoorde in de 23e, 36e en 39e minuut, in een helft waarin FC Groningen niet veel te zeggen had.

In de tweede helft waren de rollen echter omgedraaid. De thuisploeg kwam steeds meer in de wedstrijd en zo scoorde Mimoun Mahi in de 52e minuut. Oussama Idrissi ('69) en Danny Hoesen ('84) zorgden ervoor dat het bijna een replica werd van de wedstrijd tegen Vitesse (4-3) in 2007.

Zover kwam het echter niet, sterker nog invaller Jari Oosterwijk zorgde in de laatste minuut van de blessuretijd er alsnog voor dat FC Twente met de volle buit weer terug naar huis kon.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›