VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Padt baalt van slotfase: ''Hadden het puntje moeten koesteren''

( 0 reacties)
Padt baalt van slotfase: ''Hadden het puntje moeten koesteren''

Sergio Padt baalde na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente dat zijn ploeg weer met lege handen stond en niet minimaal een punt overhield aan de wedstrijd. "We hadden het puntje moeten koesteren, daar zijn we de mist mee ingegaan."

De doelman was zwaar ontevreden over de eerste helft van FC Groningen dat na 45 minuten al tegen een haast onoverbrugbare 0-3 achterstand aankeek. "Moge duidelijk zijn dat de 1e helft zwaar onder niveau was. Elk duel werd verloren, die moeten we heel snel vergeten. De trainer was aardig pissig in de rust, maar dat lijkt me logisch als je zo'n eerste helft op de mat legt" zei de aanvoerder bij FOX Sports.

Padt wilde de zes wijzigingen in de opstelling niet als excuus aanvoeren. "We trainen elke dag met elkaar, we kennen elkaar door en door. We waren gewoon niet scherp."

De keeper zag in de tweede helft een heel ander FC Groningen voor de dag komen. "Als je ziet hoe wij de 2e helft hebben gevoetbal, hoe knap we zijn teruggekomen en hoe het publiek ook voor ons op de banken stond, dat moet ons vertrouwen geven voor de volgende wedstrijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›