VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

'FC Groningen richt pijlen op middenvelder van 1. FC Kaiserslautern'

( 3 reacties)
'FC Groningen richt pijlen op middenvelder van 1. FC Kaiserslautern'

FC Groningen wil zich naar verluidt versterken met de middenvelder Mateusz Klich. Volgens het Poolse Magia Futbolu vraagt 1. FC Kaiserslautern anderhalf miljoen euro voor de 26-jarige Pool.

De aanvallend ingesteld Klich is geen onbekend voor de Nederlandse Eredivisie. In het seizoen 2012-2013 werd hij door PEC Zwolle van het Duitse VfL Wolfsburg gehuurd, waarna hij het jaar daarop een contract tekende een Zwolle.

De Duitsers maakten echter gebruik van een terugkoopclausule, waardoor Klich het seizoen daarop weer speler van Wolfsburg was. Verder dan het tweede elftal kwam hij hier echter niet en dus tekende hij in januari van het jaar 2015 een contract bij het eveneens Duitse 1. FC Kaiserslautern. Nu zou FC Groningen dus interesse hebben.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Aug 2016 om 13:04
    Ze moeten sowieso een verdedigende middenvelder halen...
  • 23 Aug 2016 om 20:25
    Ga maar opzoek naar centrale verdedigers die het achterin wel snappen????
  • 23 Aug 2016 om 11:24
    Vermoedelijk een bericht uit de winterstop dat ergens weer is opgevist. ook toen wilde de FC geen 1.5 miljoen betalen voor een speler die ze graag zien vertrekken.
vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›