VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

''Drie kunnen wij ons niet permitteren en Abel Tamata mag ook vertrekken''

( 2 reacties)
''Drie kunnen wij ons niet permitteren en Abel Tamata mag ook vertrekken''

FC Groningen is nog altijd bereid om mee te werken aan een vertrek van Danny Hoesen, zo bevestigt algemeen directeur Hans Nijland in gesprek met Voetbal International.

"Hij mag weg en dat weet hij. We hebben drie spitsen en dat is er één te veel", legt de bestuurder uit in gesprek met Voetbal International. "Drie kunnen wij ons niet permitteren. Abel Tamata mag ook vertrekken. Op bepaalde posities zijn we te ruim bezet", constateert Nijland, die geen inkomende transfers meer verwacht.

"Met Jason Davidson is de selectie rond, tenzij er dragende spelers vertrekken", besluit hij realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Aug 2016 om 07:41
    Mooie praatjes van Hans. Als de FC zich dit niet kan permitteren moeten ze eerst spelers verkopen/wegdoen. En dan pas nieuwe halen. Dit komt op mij over als paniekvoetbal. Ook het geklets over Maduro "een speler van zijn staat......blabla" voor de FC afgelopen seizoen een prima speler voor het middenveld en dat is ook zijn plek. Het lijkt er op dat de technische staf niet meer zo'n gelukkige hand van aankopen heeft. Is dit sinds het vertrek van Veldmate???
  • 23 Aug 2016 om 16:59
    3 spitsen en nog niet kunnen scoren
vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›