Jans verlengt bij FC Twente: ''Niet lang na hoeven te denken''

0
Jans verlengt bij FC Twente: ''Niet lang na hoeven te denken''

Ron Jans staat ook komend seizoen aan het roer bij FC Twente. De oud-trainer van FC Groningen heeft zijn aflopende contract in De Grolsch Veste met één seizoen verlengd.

"Toen ik in de zomer binnenkwam bij FC Twente zag ik het als een prachtige uitdaging om de club, samen met de nieuwe staf, weer perspectief te bieden", zegt Jans op de officiële website van FC Twente. "Ik dacht dit is een mooie klus, dit gaan we doen. Ik heb van die beslissing nog geen moment spijt gehad. Het is heerlijk werken met deze staf."

"Vanaf de eerste dag geniet ik met volle teugen, zoals ik ook geniet van het contact met de spelers", vervolgt Jans. "We hebben echt een geweldige groep. Er zijn veel nieuwe jongens gekomen, waaronder vier jongens uit de academie. Er is een goede mix. Er zit enorm veel drive en plezier in het team. Er kan nog genoeg beter, maar het is echt fijn werken bij FC Twente."

Jans mist bij FC Twente nog wel iets. "Ik wil natuurlijk een volle Grolsch Veste meemaken, dat is er door 'corona' helaas nog niet van gekomen. Op het verzoek of ik wilde blijven heb ik dan ook niet lang na hoeven te denken. Ik heb met alle plezier mijn contract tot eind volgend seizoen verlengd. Gelukkig heeft Jan Streuer dat ook gedaan, want onze samenwerking is optimaal", doelt de 62-jarige oefenmeester op technisch directeur Jan Streuer, die ook met één seizoen heeft verlengd.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!