FC Groningen wil Te Wierik: drie Eredivisie-clubs tonen interesse

0
FC Groningen wil Te Wierik: drie Eredivisie-clubs tonen interesse

FC Groningen, FC Utrecht en FC Twente willen Mike te Wierik terug naar de Eredivisie halen. FC Twente werd afgelopen zomer al gelinkt aan Te Wierik, maar destijds koos hij voor een avontuur bij Derby County. Na het ontslag van Philip Cocu is hij echter op een zijspoor beland.

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, wil niet ingaan op de geruchten over een mogelijke terugkeer van Te Wierik naar de Trots van het Noorden. "Zoals ik wel vaker heb gezegd wil ik niet reageren op geruchten", zegt hij tegenover RTV Noord.

Volgens diverse bronnen hebben ook FC Twente en FC Utrecht interesse in Te Wierik, maar de verdediger zelf gaat daar niet te diep op in. "Ik heb het in Groningen echt altijd heel erg naar mijn zin gehad, net als in het verleden bij Heracles. In Groningen was ik aanvoerder en belangrijk voor het elftal. Het is dan ook logisch dat de club een speciaal plekje in mijn hart heeft."

"Maar ik weet oprecht niet wat het gaat worden in de winter. Ik wil gewoon weer lekker voetballen. Als de situatie blijft zoals het nu is, dan sta ik daar zeker voor open", doelt Te Wierik op een terugkeer naar FC Groningen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!