'Padt vergooit inspiratiebron Robben': ''Vandaar die oprechte vloek''

0
'Padt vergooit inspiratiebron Robben': ''Vandaar die oprechte vloek''

Arjen Robben komt voor de winterstop niet meer in actie. De oud-international hoopte dit seizoen van waarde te kunnen zijn voor FC Groningen, maar heeft dat nog niet waar kunnen maken. Valentijn Driessen snapt de frustratie bij Robben.

"Z'n zoveelste blessure en zoveelste hervatting van een revalidatietraject hebben Robben mentaal (nog) niet geknakt", schrijft Driessen in De Telegraaf. "Hij verdient alle respect voor zijn strijd om dit seizoen langer dan dertig minuten tegen PSV en veertien minuten tegen FC Utrecht te spelen."

Driessen zag woensdag het gezicht van Robben na het verlies tegen FC Emmen in de beker. "Je hebt toch met Robben te doen als hij moederziel alleen zijn ploeggenoten uitgeschakeld ziet worden. De vraag blijft: waarom blijft hij zichzelf na zoveel fysieke pijn mentaal zo geselen? Dat hij zijn afscheid desondanks door niemand anders laat bepalen dan door hemzelf past bij zijn koppige karakter."

"Robben doet het voor Robben, om lekker te voetballen, voor FC Groningen en voor het spelen op serieus clubniveau", vervolgt Driessen. "Voor een klein beetje deed hij het ook voor de enig haalbare prijs voor FC Groningen, de KNVB-beker, die in 2015 al door de club werd gewonnen. En dan vergooit Padt deze inspiratiebron met een onbegrijpelijke miskleun. Vandaar die oprechte, nietsverhullende vloek: G*dver….."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!