Idrissi uitgeroepen tot 'Speler van de Week': ''Maakte in zijn eentje het verschil''

Oussama Idrissi is door Voetbal International uitgeroepen tot 'Eredivisie Speler van de Week'. Ook het televisieprogramma Voetbal Inside nomineerde de aanvaller van FC Groningen samen met nog vier anderen voor deze 'titel'. Idrissi sprak na afloop van de wedstrijd tegen Utrecht waarin hij twee keer scoorde van 'zijn beste wedstrijd ooit voor FC Groningen'.

"Een omschrijving die past bij het duel waarin hij niet alleen alle zwakheden van Utrecht blootlegde, maar ook in zijn eentje het verschil maakte", aldus Voetbal International. "Op de aanvaller stond in Utrecht immers geen maat. Met twee goals en een assist was hij de plaag van de Utrecht-verdediging. Door de dadendrang van de aanvaller boekte FC Groningen de eerste zege van het seizoen: 1-5." 

VI beloonde het optreden van de buitenspeler met een 8. Ook voor de overige spelers van FC Groningen had het weekblad ruime voldoendes in petto: Padt 6, Hateboer 6; Davidson 6,5 Larsen 6 Memiseviç 6,5; Hiariej 6 Jenssen 6,5, Linssen 6,5; Hoesen 6,5 en Mahi ook een 6,5. 

Bij Voetbal Inside maakt Idrissi samen met oud FC Groningen-speler Eric Botteghin, die zorgde voor de winnende treffer van Feyenoord uit bij PSV (0-1), Feyenoorders Brad Jones en Karim El Ahmadi en SC Heerenveen-speler Sam Larsson kans op het winnen van de 'Gouden Veter' als 'Gilette Speler van de Week'. Stemmen kan hier en de uitslag wordt vanavond om half negen in het programma op RTL 7 bekend gemaakt.

Lees meer:
0 reacties