FC Groningen hofleverancier 'Telesport elftal van de week'

FC Groningen is door zijn goede prestatie van afgelopen vrijdag in en tegen FC Utrecht (1-5 winst) deze week hofleverancier van het 'Telesport elftal van de week.' De Telegraaf heeft voor maar liefst drie spelers van de Trots van het Noorden een plekje ingeruimd.

Uiteraard staat daarbij uitblinker Oussama Idrissi in de voorhoede. De buitenspeler krijgt van de krant zelf een 'negen' voor zijn optreden en twee doelpunten in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De voorhoede kent met Dany Hoesen, die eveneens twee keer scoorde, nog een Gronings tintje. De spits wordt door het landelijke dagblad beloont met een 8, het één na hoogste cijfer van de zesde speelronde. Hans Hateboer is de derde speler van de equipe van trainer Ernest Faber waar een plekje voor is ingeruimd. Net als Ajax-doelman André Onana scoorde de verdediger een 7,5.

Het Algemeen Dagblad is FC Groningen iets minder gunstig gezind en heeft alleen voor Idrissi een plekje in zijn Elftal van de Week. De krant beloont de voormalig Feyenoord-speler met een 8, waarmee hij het hoogste cijfer van de week moet delen met FC Twente-spits Enes Ünal en de Feyenoorders Eric Botteghin en Brad Jones. 

FC Utrecht: Ruiter 6; Troupée 5,5, Leeuwin 4,5, Koch 4,5, Van der Meer 6; Strieder 5,5, Amrabat 6, Joosten 5 (57. Barazite 6), Ayoub 5,5; Haller 4,5, Zivkovic 6,5. 

FC Groningen: Padt 6; Hateboer 7, Davidson 6,5, Larsen 6,5, Memisevic 6; Jenssen 6,5, Mahi 7, Linssen 6; Hiariej 7, Hoesen 6, Idrissi 8.

Scheidsrechter: Higler 5,5.

Lees meer:
0 reacties