Man of the Match: ''Ik heb hier ook gewoon lastige jaren gehad''

Ondanks dat FC Groningen en Heracles Almelo gisteravond in de Euroborg niet verder kwamen dan een doelpuntloos gelijkspel, was er toch een kleine reden tot positiviteit. Kind van de club Tom Hiariej werd verkozen tot Man of the Match en ging met FC Groningen TV onder andere in op zijn lastige periode in het verleden.

Over zijn verkiezing is Hiariej erg tevreden. ''Dat is voor mijzelf mooi natuurlijk, want het gebeurd niet zovaak. Vandaag ging het lekker. Ik pakte veel ballen op en speelde vooral in teamverband. Dus wel terecht denk ik. Het is mooi dat de supporters dat ook een keer zien. Ik heb toch ook hier in Groningen gewoon lastige jaren gehad, maar dit seizoen gaat het lekker en ik wil gewoon mijn steentje bijdragen aan FC Groningen,''aldus de 28-jarige middenvelder.

Waarom zijn spel juist dit seizoen aanmerkelijk beter is, vind Hiariej een moeilijke vraag. ''Ik kom hier vandaan en op de positie waar ik nu sta moeten soms ook een paar slidings gemaakt worden, om de bal te onderscheppen. Dat heb ik vandaag ook gedaan. Het is altijd lastig te verklaren. Ik doe gewoon mijn ding en denk niet zoveel na. Als ik een bal verover en je hoort het publiek erachter roepen: 'Heuj! Heuj!' dan geeft dat wel energie. Erg mooi om te horen.''

Lees meer:
0 reacties