Robben voelt 'steun' in Groningen: ''Dan kún je niet stoppen''

0
Robben voelt 'steun' in Groningen: ''Dan kún je niet stoppen''

Arjen Robben maakte zondag na een maandenlange afwezigheid zijn rentree bij FC Groningen. De 37-jarige aanvaller kon een overwinning van SC Heerenveen niet meer voorkomen.

"Een terechte overwinning voor Heerenveen, zo eerlijk moet je zijn. In het begin kregen wij de kansen, maar die moet je wel maken. Dat is een les. Je moet geil zijn voor de goal. Dat mist, en vervolgens word je gestraft", begint Robben in gesprek bij ESPN.

Robben heeft tijdens zijn revalidatie aan stoppen gedacht. "Ik heb ook momenten gehad dat ik mezelf afvroeg: heeft het nog zin? Maar ergens zit er iets in je, misschien is dat topsport. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Je wilt zó graag op het veld komen. Dat is me gelukt, ik hoop dat ik het kan doorbouwen. Vandaag was een bonus, een beloning. Maar ik kom van heel ver."

"Mede dankzij de steun van de mensen hier. Dit voelt echt als thuiskomen, je wilt je cluppie helpen", vervolgt Robben. "Hoeveel reacties, mails en brieven met mooie woorden ik wel niet heb gehad… Dan kún je niet stoppen", reageert hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!