Robben krijgt advies: ''Praat met hem! Vertel hem de waarheid''

0
Robben krijgt advies: ''Praat met hem! Vertel hem de waarheid''

FC Groningen verloor zondagmiddag in eigen huis met 0-2 van SC Heerenveen en Arjen Robben kwam (eindelijk) weer in actie bij de ploeg van trainer Danny Buijs. Marco Timmer is vol lof over de routinier, die dit seizoen nauwelijks in actie kwam door een 'vervelende' kuitblessure. 

"Zes maanden pijnigde Robben zichzelf elke dag op het trainingsveld of in de gym om tegen Heerenveen weer twaalf minuutjes te kunnen spelen", schrijft hij op de website van VI. "Robben is 37 jaar, maar nog altijd bezeten van voetbal. Hij is in staat het gelijk van zijn hart en het ongelijk van zijn lijf te bewijzen. Dat deed hij al zo vaak. Met spieren breekbaar als glas, maar met een wil sterker dan het hardste staal."

"Onderzoek wees uit dat Ihattaren het ideale lijf heeft om topsport te bedrijven. Mits professioneel onderhouden natuurlijk", benadrukt de clubwatcher van PSV. "Wat als Robben dat lichaam had gehad? Het had de Bedumer met zijn liefde voor het spel en zijn maniakale vakbeleving nog beter en succesvoller gemaakt dan hij nu al is. We vragen ons af hoe Robben derhalve naar Ihattaren kijkt?"

"Voor jaloezie is hij te oud en is zijn carrière te fraai, maar waarschijnlijk ziet hij een zeer talentvolle jonge voetballer diens natuurlijke gaven verkwanselen. Over anderhalve week staat PSV-FC Groningen op het programma. Toe Arjen, praat met Mo! Van de ene begenadigde linkspoot tot de andere. Vertel hem de waarheid en help hem het licht te zien. Laat dit talent bijtekenen, zorg ervoor dat hij eerst schittert bij PSV en vervolgens een mooie carrière in het buitenland tegemoet gaat", adviseert hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!