Gudde baalt: ''Je kunt het niet uitleggen aan de achterban''

0
Gudde baalt: ''Je kunt het niet uitleggen aan de achterban''

FC Groningen won afgelopen weekend met 1-0 van PSV. In het Philips Stadion waren 4.000 supporters welkom, die de thuisploeg naar de overwinning schreeuwden. FC Groningen mag komend weekend tegen Sparta Rotterdam echter geen fans verwelkomen.

"Je kunt het niet uitleggen aan de achterban, dat is het grote probleem", baalt directeur Wouter Gudde in het Dagblad van het Noorden. "We kunnen allemaal bakken kritiek hebben en naar de regering gaan wijzen, maar daar wil ik een beetje vandaan blijven. Ik heb niet alle informatie en weet ook niet wat voor dossiers er liggen op basis waarvan ze dit besluit hebben genomen. Maar ik ben wel op zoek naar logica."

Gudde genoot afgelopen weekend in het Philips Stadion. "Ondanks dat het er nog maar 4000 waren en wij een nederlaag leden, heb ik toch een heel leuke avond gehad bij PSV. Met 3100 toeschouwers die bij ons toegelaten hadden kunnen worden volgens de huidige richtlijnen hadden we supporters en sponsors weer een klein beetje hoop kunnen bieden, maar dat wordt dus niet toegestaan."

"Het frustrerende is dat ik nog helemaal geen reden heb gehoord voor dit besluit. Dat maakt de boodschap richting onze fans zo lastig. Die hadden er gewoon weer heel veel zin in om naar het stadion te gaan. Als iemand mij vraagt, waarom kan dat nou niet, moet ik zeggen dat ik het niet weet. Dat is moeilijk", aldus Gudde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!